Openbare bibliotheek Zwijndrecht

Wie wordt digidokter in de bib?

Ben jij vertrouwd met computers en tablets en wil je graag je kennis hierover delen, op een regelmatige basis?  Het is de bedoeling dat mensen met weinig of geen digitale ervaring vragen kunnen stellen aan jou, de digidokter. Die vragen gaan wel alleen over het gebruik van nieuwe media, niet over technische problemen. Heb jij wat vrije tijd over en voel jij je geroepen om aan dit project mee te werken? Neem dan contact op met de bib.

Meer info; bibliotheek@zwijndrecht.be of 03 250 49 40

voordat ze op de site verschijnen.

Wie wordt digidokter in de bib?

De bib zoekt vrijwilligers die vertrouwd zijn met computers en tablets. Het is de bedoeling dat mensen met weinig of geen digitale ervaring vragen kunnen stellen aan deze digidokters. Heb jij vrije tijd over en voel jij je geroepen om aan dit project mee te werken? Lees verder