Op zoek naar de schat van Vlieg

Campagnebeeld schatten van Vlieg, kist met objecten

Zie jij wat ik zie?

In 2021 draait alles rond het - coronaproof - thema ‘zie jij wat ik zie?’.

Zie jij wat anderen niet zien? Word je graag uitgedaagd? Of heb je een levendige fantasie?

Fiets dan eens als schattenjager langs gezellige en mooie plekjes in Zwijndrecht. Elke opdracht brengt je op een andere plek en leidt je naar de schat van Vlieg.

Hoe ga je van start?

Spring samen met je gezin op je fiets en start aan de bib van Zwijndrecht op het Binnenplein. Daar vind je al de eerste opdracht. Volg de pijltjes van Vlieg doorheen het dorp en beleef plezier aan de 10 opdrachten. Geniet onderweg zeker ook van een pauze, er zijn meerdere leuke picknickplekjes onderweg. Maar hou onze groene plekjes proper en neem je afval mee naar huis, de natuur zal je dankbaar zijn!

De kaart met de fietslus vind je terug in het infoblad van de gemeente of kan je hier downloaden of afdrukken.

Als je onderweg leuke foto's maakt en die graag wil delen op de sociale media, mag je altijd de hashtags #schattenvanvlieg en #bibzwijndrecht gebruiken. Want Schatten van Vlieg deelt nog extra prijzen uit! En wij delen met plezier jullie kiekjes op onze sociale media!

De tocht eindigt terug op het Binnenplein. Tijdens de openingsuren van de bib kan je dan de schatkist komen openen met de geheime kleurencode die je onderweg ontdekt hebt. Wat er in de schatkist zit, blijft nog een verrassing.

Honger naar meer? Check dan zeker eens www.schattenvanvlieg.be.

Logo Uit met Vlieg